PREMIJERA PREDSTAVE "ZVUKOLIKA ŠUMA"

Predstavljamo Vam novu glazbeno - scensku interaktivnu predstavu "Zvukolika šuma" za djecu dobi 3 do 10 godina. Autori i izvođači su violinistica i glazbena pedagoginja Lucija Stanojević i glumica i dramska pedagoginja Svetlana Patafta. Predstava govori o osnovnim glazbenim pojmovima: zvuk, ritam, ton i melodija. Igraju: Krešimir Fijačko i Svetlana Patafta. Ulaznice za pretpremijeru 26. 03. 2017. u 11h i za premijeru 09. 04. 2017. U 11h možete rezervirati i kupiti na linku ili rezervirati na telefone: 01 468 3352 / 01 468 3373 / 01 468 3944Noć kazališta 2016

U okviru programa Noći kazališta izvodimo našu žonglersku predstavu "Bilo jednom jedno sunce" na matineji u subotu, 19. studenog u 11h u Centru za kulturu Novi Zagreb, Trg Narodne zaštite 2, Remetinec.
Igraju: Krešimir Fijačko i Svetlana Patafta.
Nakon predstave poklanjamo Vam radionicu žongliranja. Rezervacija ulaznica na tel: 01 6140 189.UPISI U DRAMSKE RADIONICE

Krenuli su upisi za dramske radionice Teatra puna kuća u sezoni 2016. / 2017. godina. Nakon uspješnog prošlogodišnjeg ciklusa radionica za predškolarce dobi 4 do 6 godina i osnovnoškolce, krećemo u novi ciklus pod vodstvom Svetlane Patafte, akademske glumice. Više o upisima pročitajte na Puna kuća priča i Dramski studio za osnovnoškolceIzgradimo skupa ZMAJEVO GNIJEZDO kazališta za djecu i mlade u Hrvatskoj


Poštovani,

7 neovisnih kazališta za djecu i mlade osnovalo je ZMAJEVO GNIJEZDO, prvi kazališni klaster u Hrvatskoj. Od jeseni svi na jednom mjestu, na sceni kazališta Mala scena, Medveščak 2, u Zagrebu.

Molim Vas kliknite na link, upoznajte se s našom idejom i ciljevima. Doniranjem i najmanjeg iznosa od 5$ sigurno ćete nam pomoći u oživljavanju novog organizacijskog oblika udruživanja i raznovrsnog kazališnog programa za djecu i mlade u Zagrebu 7 dana u tjednu.

Svakoj donaciji zahvaljujemo se nagradama, od interaktivnih igrica do ulaznica za predstave, a i cijelim predstavama.

Imamo i za Vas mjesto u našem gnijezdu. 

Zmajevi za kulturu!

Hvala Vam unaprijed i uživajte u ljetu.

Vaš Teatar Puna kućaGODIŠNJE PRODUKCIJE DRAMSKIH RADIONICA PUNE KUĆE

Završna produkcija dramske početnice za djecu dobi 4 do 6 godina PUNA KUĆA PRIČA održat će se u ponedjeljak 06.06.2016. u 18 sati u Dvorani Školica u Muzeju suvremene umjetnosti, AV. Dubrovnik 17, Novi Zagreb. Dođite podržati najmlađe u dramskoj igri: „Ja i moji snovi“. Igraju: Eva Birgmajer, Tonka Babić, Mihael Milat, Tara Tripalo i Petar Uštulica

U utorak 07.06.2016. u 19 sati u Maloj dvorani Mjesne samouprave Trnsko održat će se završna produkcija tri grupe Dramskog studija za osnovnoškolce. Igraju: Nola i Marita Babačić, Petra Dević, Tara Gežin, Luca Babačić,Petra Barišić, Maja Bralo, Valentina Paček, Una Patafta, Laura Majstrović i Ira Milićević.

Voditeljica: Svetlana Patafta Dobro nam došli!OBITELJSKO RAZIGRAVANJE

Subota: 16.04.2016. u 15 sati / Voditeljica: Svetlana Patafta

Tema radionice: Međuplanetarno putovanje uz Alexandera Caldera

Pretposljednja besplatna kreativna radionica za cijelu obitelj "Obiteljsko razigravanje" prije ljetne pauze održat će se u subotu 16.04.2016. u 15h u Muzeju suvremene umjetnosti. Tema: "Međuplanetarno putovanje uz Alexandera Caldera". Ponesite udobnu odjeću i obuću za unutarnji prostor. Skakućemo, valjamo se, glumimo i letimo svemirom.


Obavezne prijave na punakuca@punakuca.hr.
Više o radionicama na www.punakuca.hr.OBITELJSKO RAZIGRAVANJE

Subota: 02.04.2016. u 15 sati / Voditeljica: Svetlana Patafta

Tema radionice: PUNA KUĆA PRIČA


U povodu Međunarodnog dana dječje knjige pozivamo obitelji s djecom dobi 5 do 10 godina na druženje posvećeno knjigama za djecu. 

Donesite jednu-dvije omiljene priče koje čitate u svom domu. Prezentirat ćemo jedni drugima svoje priče, a onda ćemo zajedno osmisliti neke nove.

Ulaz je slobodan. Obavezna prijava na punakuca@punakuca.hr

Prije priča čeka vas urnebesno zagrijavanje uz puno skakutanja, valjanja i smijeha.
Obucite se udobno i ponesite obuću za unutarnji prostor ili deblje čarape.
Program Obiteljsko razigravanje želi okupiti obitelji u kreativnom ozračju te im kroz igru ponuditi modele razvijanja pozitivnih odnosa i zajedničkog stvaralačkog potencijala. Kombinacija je metoda dramske pedagogije, elemenata joge za djecu i obitelj, plesa, glazbe i likovne umjetnosti.

Navesti točan broj osoba i dob djece. Obavezno sudjelovanje barem jednog roditelja na radionici.
Galeriju fotografija s radionica možete vidjeti na www.punakuca.hr 
Podsjećamo roditelje da Muzej sakuplja dječje knjige i slikovnice za novu MiniSU knjižnicu. Bit ćemo vam zahvalni ukoliko donesete očuvane knjige koje su vaša djeca prerasla. Knjige možete ostaviti na recepciji MSU-a s naznakom „Za MiniSU knjižnicu“.MAŠKARE U TRNSKOM
- PUT OKO SVIJETA -


Podijelite s nama radost upoznavanja drugih kultura.

Osmislite svoj kostim, zamislite da dolazite iz nekog drugog naroda, saznajte više o njegovoj kulturi i običajima.
Imat ćete priliku predstaviti svoj lik na pozornici. Možete nam ispričati neku zanimljivu priču, otpjevati pjesmu, ili otplesati ples.Maskirajte se pojedinačno, ili u grupi.

Polaznici Dramskog studija odigrat će scene iz Kine, Japana, Konga i Italije.

Dobro došli svi, bez obzira na dob!

Subota, 30.01.2016. u 11h, velika dvorana MS Trnsko, Trnsko 34a

MOJ KVART - MOJA KUĆA

Upiti na 098 977 6178OTVOREN UPIS U DRAMSKI STUDIO ZA OSNOVNOŠKOLCE


Ulazimo u 2016. godinu s otvorenim upisom za osnovnoškolce u naš Dramski studio u Trnskom u Novom Zagrebu. Ostalo je po nekoliko slobodnih mjesta u sve tri grupe polaznika osnovnoškolske dobi. Nadamo se da iz kolaža možete osjetiti atmosferu na našim satovima i nastupima. Na kraju školske godine polaznici izvode završnu predstavu. Voditeljica radionica je Svetlana Patafta, akademska glumica. Prijave na punakuca@punakuca.hr / 098 9 776 178.
Više na...

DJED MRAZ U MSU

Nedjelja 13. 12. i 20.12. u 10h., MSU


Puna kuća izvodi žonglersku predstavu "Bilo jednom jedno sunce" i žonglersku radionicu u okviru novogodišnjeg programa u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. više o...

Dođi, vidi, pomozi – izbjegloj djeci

u povodu Međunarodnog dana tolerancije, subota, 14. 11. 2015, 15-20 sati

Po svemu smo više slični nego različiti. Muzej suvremene umjetnosti i Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, u subotu 14. studenoga 2015. od 15 do 20 sati, obilježava Međunarodni dan tolerancije humanitarnom akcijom "Dođi, vidi, pomozi – izbjegloj djeci". U želji da barem malo pomognemo najranjivijoj skupini među izbjeglicama, djeci, Pedagoški odjel MSU-a osmislio je program cjelodnevnog druženja namijenjen svima – malenima, malo većima, starijima, grupama i obiteljima. U velikom prostoru našeg Muzeja održavat će se likovni, glazbeni, kazališni i filmski programi, a u mnogima će sudjelovati sama djeca, ali i poznati glazbenici poput grupe Vatra. Prikupljat ćemo novčane donacije, dječju hranu, higijenske potrepštine, zimsku obuću i odjeću za djecu. Događaj nesebičnim radom pomažu i brojni volonteri. U programu je sudjelovao Teatar Puna kuća sa žonglerskom radionicom.

OTVORENA VRATA DRAMSKOG STUDIJA ZA OSNOVNOŠKOLCE TEATRA PUNA KUĆA

Obucite svoj omiljeni halloween kostim i dođite u subotu 31.10.u 18.30h u Malu dvoranu MS Trnsko, Trnsko 34a u Novom Zagrebu. ULAZ JE SLOBODAN. Nakon programa kratkih priča koje izvode polaznici Studija : "Supercrv" i "Priča snovočuvara", biramo najkreativniji kostim! Upisi u Studio su otvoreni do popunjenja grupa. Prijave možete slati na punakuca@punakuca.hr, ili nazvati 098 9 776 178

OTVOREN DRAMSKI STUDIO ZA OSNOVNOŠKOLCE

U utorak 22.09.2015. otvorili smo Dramski studio za osnovnoškolce u Trnskom. Upisi traju do popunjenja grupa, a s radionicama smo krenuli prošli tjedan.

ROĐENDAONA PUNE KUĆE

U ponudi radionica imamo novi program Rođendaonu.

U TIJEKU UPISI U PUNA KUĆA PRIČA - DRAMSKU POČETNICU ZA DJECU U DOBI 4 DO 6 GODINA

Upisi traju do popunjenja grupe. Prijave slati na email: punakuca@punakuca.hr više o...

U TIJEKU UPISI U DRAMSKI STUDIO ZA OSNOVNOŠKOLCE

Upisi traju do popunjenja grupa. Prijave slati na email: punakuca@punakuca.hr više o...

PRVA OBITELJSKA RADIONICA U NOVOJ SEZONI U MUZEJU SUVREMENE UMJETNOSTI 05. 09. 2015.

Obiteljsko razigravanje - kreativna radionica za cijelu obitelj u subotu 05. 09. 2015. u 15 sati.Radionica je besplatna, ali je potrebno rezervirati svoje mjesto prijavom na email: punakuca@punakuca.hr više o...