S više od 20 godina iskustva u pedagoškom radu u oblasti dramske pedagogije i kao akademska glumica, naša osnivačica i umjetnička voditeljica Svetlana Patafta vrši mentoriranje odgojitelja i učitelja u oblasti dramske pedagogije u radu s djecom.

Nudimo 4 paketa MENTORSTVA:

  1. Mentoriranje u kreiranju završne produkcije s djecom za roditelje ili za priredbu u školi ili vrtiću. (400 eur)
  2. Individualno kontinuirano mentoriranje odgojitelja i učitelja – (online, 45 min, 4 dolazaka) 240 eur
  3. Grupno kontinuirano mentoriranje odgojitelja i učitelja – (online 45 min, 4 dolazaka) 50 eur po osobi, najmanje 7 polaznika
  4. Pismena priprema konkretnih lekcija za rad na željenu temu –  100 eur po lekciji

Što uključuje mentoriranje u kreiranju završne produkcije:

  • uvid u dosadašnje materijale i aktivnosti odgojitelja u razvijanju teme za završnu priredbu za roditelje
  • dramaturška postavka strukture izvedbene cjeline
  • ideje za postavljanje ili razradu dramskih scena prema temi i dobi djece
  • pomoć oko jednostavnih idejnih rješenja u različitim segmentima kreiranja izvedbene cjeline (scenografija, kostim, glazba)

Rad s odgojiteljem bi se odvijao putem zoom ili google meet aplikacije i jednim dolaskom u skupinu ako bude bilo potrebe (u slučaju da je vrtić/škola u Zagrebu). Za odlazak van Zagreba, dodatno se naplaćuju putni troškovi.

STRUČNA EDUKACIJA ZA KOLEKTIVE:

Radionica “Dramska pedagogija u radu s djecom u vrtiću/školi” namijenjena je odgojiteljima i učiteljima i obuhvata rad na konkretnim dramskim vježbama i igrama koje služe kao koristan alat za rad u skupinama. Možemo je prilagoditi prema specifičnim potrebama svakog kolektiva. Cijena ovisi o dužini radionice. Radionicu je moguće izvesti jednokratno ili u više termina. Provodi se po želji naručitelja, uživo ili online.

Na linku https://www.punakuca.hr/price-iz-vrtica/ možete vidjeti primjer edukacije odgojitelja u osposobljavanju njihovih izvedbenih vještina u obradi sadržaja namijenjenog radu u skupinama.

O mentorici:

Svetlana Patafta je po profesiji glumica, osnivačica je i umjetnička voditeljica Teatra Puna kuća u Zagrebu. Bavi se kazalištem za djecu i mlade kao glumica i kao redateljica. Dramskom pedagogijom bavi se više od dvadeset godina. U pedagoškom radu s djecom i mladima kreira i vodi dramske radionice koje potiču kreativno i kritičko razmišljanje, razvijanje samopouzdanja, komunikacijskih vještina i oslobađanje djece straha od javnog nastupa. Voditeljica je različitih edukacija za učitelje, odgojitelje i roditelje u okviru suradnji s različitim vrtićima i školama i udrugama Hrabri telefon i Korak po korak.