Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
6 days ago
Teatar PUNA KUĆA

Danas smo gostovali s našom predstavom "Ogledalce, ogledalce" u okviru programa povodom proslave Dana grada Siska. Hvala Dom kulture Kristalna kocka vedrine, Gradsko kazalište Sisak na pozivu. Kao i uvijek bilo je divno igrati pred najmlađom sisačkom publikom kao i družiti se s njom nakon predstave. Pogledajte kako su djeca doživjela predstavu kroz svoje crteže.
www.punakuca.hr/shows/ogledalce-ogledalce/
... See MoreSee Less

4 weeks ago
Teatar PUNA KUĆA

Danas smo bili gosti na Danu otvorenih vrata Dv Utrina koji slavi 50 godina postojanja. Glumica Svetlana Patafta ispričala je djeci priču "Kako je krokodil Marko pronašao svoj dom" od Ivane Guljašević, a djeca su potom crtala životinje i nastambe u kojima žive.
#smallsize #theatreforyoungaudiences #pricanjeprica #slikovnice #umjetnostzadjecu
... See MoreSee Less

1 month ago
Teatar PUNA KUĆA

Danas je u Centru za kulturu Travno bila organizirana svečanost povodom pedeset godina postojanja Dv Siget, našeg partnera u realizaciji predstave "Vrijeme je za igru", ali i nekih drugih programa. Želimo im još puno uspjeha u radu s djecom i novih projekata koji obogaćuju kvalitetu življenja i razvoja djece od najranije dobi. Donosimo vam dio atmosfere nakon predstave "Rođendanska torta" koju je izvela dramska grupa odgojitelja Vrtića i dio s izložbe dječjih radova koji se mogu pogledati u foajeu Centra. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Teatar Puna Kuća i Svetlana Patafta hvala vam u ime svih Sigećana i jedva čekamo neku novu suradnju s vama u budućnosti 😘

1 month ago
Teatar PUNA KUĆA

Ovaj tjedan gostujemo s predstavom za djecu "Zvukolika šuma" na HAPSu u Herceg Novom. Večeras nastupamo u Dvorani Park u 19.00 sati. Ako je netko u blizini, dobro nam došli❤️ ... See MoreSee Less

Ovaj tjedan gostujemo s predstavom za djecu Zvukolika šuma na HAPSu u Herceg Novom. Večeras nastupamo u Dvorani Park u 19.00 sati. Ako je netko u blizini, dobro nam došli❤️
2 months ago
Teatar PUNA KUĆA

Jutarnje razgibavanje u kazalištu, pa pravac u šumu po dozu razlistane prirode i cvjetnih mirisa!
Dobro nam došli sutra, u sub, 22.04. u 11.30(termin u 10.00 je rasprodan) i u ned, 23.04. u 11:00 na našu predstavu za djecu dobi 1,5 - 6 godina "Priča o velikom i malom" Kristine Gavran u režiji i izvedbi Svetlane Patafte. Predstava je nastala u koprodukciji s Kazalište Mala scena gdje je i izvodimo.

Više o predstavi na: www.punakuca.hr/shows/prica-o-velikom-i-malom/
ulaznice na: www.mala-scena.hr/home/program.aspx
ili provjeriti ima li slobodnih mjesta na tel: 01 468 33 52
#theatreforyoungaudiences #kazalistezadjecu
... See MoreSee Less

Jutarnje razgibavanje u kazalištu, pa pravac u šumu po dozu razlistane prirode i cvjetnih mirisa!
Dobro nam došli sutra, u sub, 22.04. u 11.30(termin u 10.00 je rasprodan) i u ned, 23.04. u 11:00 na našu predstavu za djecu dobi 1,5 - 6 godina Priča o velikom i malom Kristine Gavran u režiji i izvedbi Svetlane Patafte. Predstava je nastala u koprodukciji s Kazalište Mala scena gdje je i izvodimo. 

Više o predstavi na: https://www.punakuca.hr/shows/prica-o-velikom-i-malom/
ulaznice na: http://www.mala-scena.hr/home/program.aspx
ili provjeriti ima li slobodnih mjesta na tel: 01 468 33 52
#theatreforyoungaudiences #kazalistezadjecuImage attachment
2 months ago
Teatar PUNA KUĆA

Danas je Svjetski dan kazališta i obilježit ćemo ga osvrtom na prošlotjedno druženje s djecom predškolske i školske dobi u u OŠ Podturen, Sivica, Miklavec i Novakovec. Imali smo 5 izvedbi naše nove interaktivne predstave za djecu "NEBO, ZEMLJA, KOTAČ" u suradnji s UNICEF Hrvatska u sklopu njihovog programa "Jamstvo za svako dijete: Faza III - Testiranje Jamstva za svako dijete u Hrvatskoj" koji kroz inovativne pristupe osigurava najranjivijoj skupini djece pristup kvalitetnim uslugama s ciljem prekidanja ciklusa dječjeg siromaštva i socijalne isključenosti.
Naša predstava govori o djevojčici Romkinji, po imenu Kali, i njenom putovanju u potrazi za prijateljem. Specifičnost predstave je da su djeca sve vrijeme uključena u izvedbu.
Ovim izvedbama zaključili smo naše sudjelovanje u programu.
Drago nam je da je UNICEF Hrvatska prepoznao važnost naše predstave u poboljšanju kvalitete života djece od najranije dobi kroz umjetnički sadržaj, za što se zalažemo kroz naše djelovanje. Predstava je namijenjena djeci u dobi od 4 do 8 godina i potiče važnost poštivanja različitosti među ljudima od najmlađe dobi. Predstavljamo vam neke od radova djece koji su nastali kao odgovor na proživljeno iskustvo tijekom izvedbe.
Više o predstavi možete pročitati na: www.punakuca.hr/shows/nebo-zemlja-kotac/

#teatarpunakuca #unicef #euchildguarantee #kazalistezadjecu #smallsize #theatreforearlyyears
... See MoreSee Less

Load more